221211
VfMD presenterar sitt 6:e Parkinsonfördjupningsmöte –
Den komplexa Parkinsonpatienten - smärta, palliativ vård och rehabilitering

När? 23-24 Mars 2023 
Var? Hotel Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, Kungsholmen, Stockholm
Anmälan är öppen!
Sista anmälningsdag 1 Februari 2023

Mötet kommer att handla om den komplexa problematiken vid atypisk parkinsonism samt patienter i avancerat och palliativt skede. Dag två stort fokus på rehabilitering och med gästföreläsning  fysioterapeut och forskare Ingrid Sturkenboom, Nijmegen, Holland,
Passa på att bli medlem i VfMD genom att välja alternativet med mötesavgift där medlemskap ingår! Medlemskapet gäller per kalenderår. Genom att bli medlem stöttar du föreningens arbete och möjlighet att arrangera utbildningar och andra aktiviteter för medlemmarna under året!
Se preliminärprogrammet här: 

220504
 

Äntligen är det dags att ses igen för att tillsammans lyssna till  intressanta föreläsningar, trevligt nätverkande och god mat! 

VfMD 5:e multiprofessionella Parkinsonfördjupningsmöte
- Fluktuationer och andra utmaningar i sviktfasen
Mötet kommer att handla om vården vid Parkinsons sjukdom. Ambitionen med mötet är att genom profilerad utbildning förmedla kunskap beträffande forskning och kliniskt omhändertagande när det gäller vård av personer med Parkinsons sjukdom.

Plats: Hotel Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, Kungsholmen, Stockholm
Datum: 8-9 September 2022

Anmälan är öppen. Se programmet nedan
Passa på att välja att bli medlem i VfMD, stötta föreningens arbete och få fortsatt möjlighet till föreningens aktiviteter under året genom att välja alternativet med mötesavgift där medlemskap ingår!

Har du ett examensarbete eller liknande som du vill presentera vid mötet?
Kontakta VfMD ordförande Arja Höglund: arja.vehkala-hoglund@regionstockholm.se

220119

SAVE THE DATE! OBS NYTT DATUM!

Äntligen kan vi informera om att VfMD inbjuder till det 5:e Parkinsonfördjupningsmötet som kommer att handla om fluktuationer och andra utmaningar vid sviktfas. Efter många år på Sigtunahöjden kommer vi  efter önskemål från tidigare deltagare att byta plats och senarelägga datum för mötet. 


Pga restriktioner i samband med Covid-19 flyttas mötet till hösten 2022. Vi ses därför den 8-9 September 2022 på hotel Courtyard by Marriott som ligger i centrala Stockholm.
Preliminärprogrammet kommer snart att publiceras här på hemsidan. Medlemmar har som vanligt och får inbjudan före andra. Så passa på att visa ditt stöd och bli medlem i VfMD redan nu! 

191002
Nu är det ute!

Vårt 4:e Parkinsonfördjupningsmöte - Problemlösning
23-24 januari 2020


Som vanligt slår Sigtunahöjden upp sina portar och välkomnar oss - vårdpersonal som arbetar med personer med Parkinsons sjukdom, till två välfyllda dagar med föreläsningar och nätverkande.
För program och anmälan se
här

 

190115
Åhörarkopior att ladda ned ur VfMD dropbox

Länken nedan går till VfMD dropbox där du kan ladda ned åhörarkopiorna från Parkinsonfördjupningsmötet vid Sigtunahöjden 24-25 Januari 2019. Kopiera länken och klistra in i din webbläsare för att få åtkomst till mappen med åhörarkopiorna.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

https://www.dropbox.com/sh/rm5nse6r66h9q9w/AAC-kdL8Q9z4gjtS7TtTyd-ba?dl=0

180921
Nedräkningen har börjat!

Dags att anmäla dig till VfMD:s 3:e Parkinsonfördjupningsmöte - Personen i fokus
24-25 januari 2019


Mötet äger rum, som vanligt, på Sigtunahöjden och riktar sig till vårdpersonal som arbetar med personer med Parkinsons sjukdom.
Se fram emot två fullmatade dagar med föreläsningar, nätverkande, god mat och trevlig samvaro med kollegor från hela landet. För ytterligare information, program och anmälan klicka här.

 

Åhörarkopior att ladda ned ur VfMD dropbox
Länken nedan går till VfMD dropbox där du kan ladda ned åhörarkopiorna från Parkinsonfördjupningsmötet vid Sigtunahöjden 1-2 Februari 2018. Kopiera länken och klistra in i din webbläsare för att få åtkomst till mappen med åhörarkopiorna.

https://www.dropbox.com/sh/bw3gccxuc1rzbjv/AAATmws54IuSVShU8azn1FQUa?dl=0

171023
Nu är det äntligen dags att anmäla VfMD 2:a Parkinsonfördjupningsmöte 1-2 Februari 2018.


Äntligen börjar nedräkningen inför 2018 års trevligaste fortbildning för team inom Parkinson och rörelserubbningar!
Vi ses som vanligt på Sigtunahöjdens kurs och konferensanläggning för två dagars givande föreläsningar, nätverkande, god mat och dryck och trevlig samvaro med kollegor från hela landet.
Information om program och anmälning i filen till höger.
Vi ses!

VfMD:s 1:a Parkinsonfördjupningsmöte
- Nästa steg för den Parkinsonsjuke

VfMD har den stora glädjen att få bjuda in till det första multiprofessionella Parkinsonfördjupningsmötet för vårdpersonal som jobbar med personer med Parkinsons sjukdom.
Mötet kommer att handla om vården vid Parkinsons sjukdom i komplikationsfas. Ambition med mötet är att genom profilerad utbildning förmedla senaste nytt beträffande praktisk erfarenhet, forskning och behandling när det gäller vård av parkinsonsjuka i komplikationsfas.
Mötet kommer att äga rum på Sigtunahöjdens kurs och konferensanläggning 19-20 Januari 2017
Antalet deltagare är begränsat av utrymmet på konferenslokalerna. Först till kvarn gäller.

loading...

Tack alla som varit med och organiserat, sponsrat, föreläst och på annat sätt bidrog till VfMD andra multiprofessionella Parkinsonfördjupningsmöte på Sigtunahöjden den 1-2 februari 2018 Mötet var mycket uppskattat med lärorika föredrag, nätverkande och god mat!
Nu påbörjas planeringen inför nästa Parkinsonfördjupningsmöte 24-25 januari 2019.
Hjärtligt välkomna till oss igen!